Måleri Stockholm

Pålitligt måleri i Stockholm

Är du ute efter skickliga målare? Hos oss hittar du professionella och duktiga målare som utför alla måleriuppdrag med bravur. Vi åtar oss alla typer av måleriuppdrag - från trapphus till fönster och mycket mer. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med vårt arbete och vi tror att kommunikation och kundfokus är det bästa sättet att nå dit. 

Tveka inte att kontakta oss för mer eller information eller för att begära en offert!


Erfarenhet av olika måleriuppdrag

Vi utför flera olika måleriuppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. 

Väggmålning - Att måla om hemma eller på kontoret gör större skillnad än man tror. Låt oss liva upp dina väggar med ett nytt lager färg. 

Takmålning - Har ditt tak börjat flagna? Att måla tak är besvärligt. Vi målar ditt tak åt dig snabbt och smidigt. 

Fasadmålning - Träfasader behöver målas med ungefär 10-15 års mellanrum. Putsade fasader bör målas någon gång efter cirka 30 år. Av oss kan du anlita målare som målar din fasad oavsett material. 

Fönstermålning - Precis som med träfasader bör fönster målas en gång varje decennium. Vi tar väl hand om dina fönster och ser till att de blir som nya. 

Trapphusmålning - Trapphus utsätts för hårt slitage. Det blir fort märken och repor på väggarna. Öka trivseln för de som bor eller arbetar i fastigheten genom att kontinuerligt måla om och hålla trappuppgången fin och fräsch. 

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi håller de uppsatta tidsramar som finns och utför jobbet i tid. 

Måleri Stockholm – perfekt slutresultat

Det är skillnad på måleri och måleri. Våra målare vet att själva målningen bara är en del i att få ett perfekt slutresultat. Att göra ett ordentligt grundarbete är precis lika viktigt. Målarna hos oss ser alltid till att ytan är jämn och rätt förberedd innan de börjar måla.

Om det behövs tvättas eller spacklas så sköter de självklart även den biten. Vi har avtal med återförsäljare av färg och material som gör att vi alltid får bra pris. 

Hör av dig till oss om du är intresserad av att anlita professionella målare!

Måleri Stockholm

Miljövänligt måleri i Stockholm

För oss är miljön viktig och vi försöker göra det vi kan för att minska vårt klimatavtryck. I mesta möjliga mån använder vi miljövänlig färg utan starka lösningsmedel. Det är bra för både naturen och för våra målare. 

Vi sorterar och återvinner vårt avfall på återvinningscentralen så att det inte hamnar någonstans där det kan göra skada. För att minska våra fossila utsläpp försöker vi skära ner påvåra transporter och samåka så mycket som det går. 

Anlita en professionell målare!