Om oss

Ett företag med flera tjänster

Välkommen! Vi är en firma som åtar oss flera olika uppdrag. Av våra skickliga hantverkare kan du får hjälp med snickeritjänster och finsnickeri, måleri, golvläggning och golvslipning. 

Vi erbjuder helhetslösningar för den som vill göra om hemma eller på arbetsplatsen där vi är med från början och planerar renoveringen.

Prata med oss, vi tar dina önskningar på allvar och omsätter dem i konkreta förslag och ideér. Tillsammans tittar vi på vad som passar dig, din familj, din arbetsplats, företag, fastighet eller bostadsrättsförening.

Kommunikation och kvalitet

Det är vårt ansvar att se till att det blir rätt. För att garantera goda resultat som alla är nöjda med så ser vi till att vara tydliga i vår kommunikation sinsemellan och med de kunder som vi arbetar för. Om du har några frågor under arbetets gång ska du aldrig tveka att kontakta oss. Vi förklarar och uppdaterar gärna våra kunder om hur projektet fortskrider. 

Oavsett uppdrag är vi noggranna med kvaliteten på arbetet och materialet. Våra hantverkare är engagerade i sin uppgift och lämnar ingenting åt slumpen. När man bygger om, målar eller sätter upp sådant som ska hålla och stå länge kan man inte ta några genvägar. 

Nöjda kunder - Vår bästa reklam

Den absolut bästa reklamen som vi kan få är när kunder som vi utfört jobb åt rekommenderar oss till sina vänner och bekanta. Vi vill alltid att våra kunder ska vara 100% tillfredsställda med det arbete som vi utfört åt dem.

Därför har vi en tydlig dialog med kunden och försöker se till att allt blir rätt från början. Om något känns fel eller inte blir så som den som beställt uppdraget tänkt sig finns alltid möjligheten att vända sig till oss så vi får chansen att göra om och rätta till det som blivit fel. 

Kontoret

Nathalie Schultz

Kontor

Anne Trane

Kontor/Koordinator

Marie Östberg

Kontor

Projektledare

Tobias Höjer

Projektledare

Henrik Lycke

Projektledare

Cezary Zysk

Projektledare Fasad

Norman Urbanski

Projektledare Finsnickeri

Dawid Staszkiewicz

Projektledare Finsnickeri

Wojtek Dabrowski

Projektledare Fönsterrenovering

Sergij Roshchin

Projektledare bygg

Ruslan Karpovic

Projektledare Bygg

Anlita en professionell målare!